simlock Sagem my400x

Temat w 'Telefony "bez systemu"' rozpoczęty przez asman77, 01.03.2008.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. asman77

    asman77 Forumowicz

    Dołączył:
    14.08.2007
    wiadomości:
    33
    Otrzymane lajki:
    0
    witam czy ktoś wie jak ściągnąć simlocka z SAGEMA my400x i SAGEMA my401x
    z góry dzięki
     
  2. Google AdSense Reklama

  3. glombik

    glombik Świeżak

    Dołączył:
    22.03.2008
    wiadomości:
    4
    Otrzymane lajki:
    0
    w serwisie to koszt okolo 40-50zl

    [ Dodano: Nie 23 Mar, 2008 16:52 ]
    i tylko w serwisie moga sciagnac sima z tych telefonow, domowym sposobem to nie realne.
     
  4. patryk204a

    patryk204a Świeżak

    Dołączył:
    27.04.2008
    wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    siema potrzebuje ściągnąć simlocka z noki 5300 za pomocą kodów
    IMEI:356408011109340
    TYPE: RM-146
    |FCC ID PPIRM-146
    postawie 10 piw jak ktoś ściągnie
    KONTAKT: gg 9361098
     
  5. Lysy2008

    Lysy2008 Świeżak

    Dołączył:
    15.05.2008
    wiadomości:
    3
    Otrzymane lajki:
    0
    Jak nigdy tego nie robiłeś nie pchaj sie bo zepsujesz... lepiej dać te pieniądze i być pewnym że wszystko ok.!
     
  6. karol152

    karol152 ..::Master::..

    Dołączył:
    08.12.2007
    wiadomości:
    2,789
    Otrzymane lajki:
    171
    Rusz się do jakiegoś komisu tam ci ściągną bez problemu i wiesz że sobie telefonu nie popsujesz (a nie wiem ile to może kosztować :D )
     
  7. Kriss127

    Kriss127 Świeżak

    Dołączył:
    18.05.2008
    wiadomości:
    6
    Otrzymane lajki:
    0
    Ja mam Sagema my501x ale jak dla mnie, ściąganie simlocka jest za drogie.
     
  8. asman77

    asman77 Forumowicz

    Dołączył:
    14.08.2007
    wiadomości:
    33
    Otrzymane lajki:
    0
    simlock kosztowal 30 zł do SAGEMA my401x

    [ Dodano: Pią 30 Maj, 2008 20:21 ]
    ale musiałem na 1 dzień go zostawić
     
  9. muchahempgru

    muchahempgru Świeżak

    Dołączył:
    30.05.2008
    wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    JAK KIEDYS P[ROBOWALEM SCIAGNAC SIMA Z SAMSUNGA Z 400 TO SCIAGNELI ALE MI COS ZEPSULI Z BLUTACZEM I JAK CHCE WYSLAC TO SIE WYLACZA TELEFON :cry:
     
  10. asman77

    asman77 Forumowicz

    Dołączył:
    14.08.2007
    wiadomości:
    33
    Otrzymane lajki:
    0
    może być uszkodzony blototh lub soft do wymiany
    albo może coś w ustawieniach kolega miał plusfona to mógł odbierać a wysłać nie mógl ale to zrobił wystarczyło zmienić ustawienia
    a w tym przypadku tródno powiedzieć
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.