Sim-Lock-POMOCY

Temat w 'Telefony "bez systemu"' rozpoczęty przez Trizer, 09.04.2008.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. Trizer

    Trizer Świeżak

    Dołączył:
    27.12.2007
    wiadomości:
    19
    Otrzymane lajki:
    0
    Wgrałem sobie najnowsze oprogramowanie do K800i... :?
    wszystko jest dobrze... dopóki nie właczyłem komy.... :(
    wpisuje PIN i mam informacje " Włóż właściwą kartę SIM ". :cry:
    prawdopodobnie po aktualizacji uruchomił mi sie SIM-LOCK ( kome dostałem BEZ aktywnego SIM-LOCKA ) :evil:

    moze ktos pomóc ? da sie zdjac SIM-LOCKA bez zmiany oprogramowanie ? ( bo jak pisze wyzej wgrałem aktualizacje...)

    PS: Prosze o szybka pomoc...!!!!...

    PIWKA ZA POMOC !!!

    [ Komentarz dodany przez: CNK: Sob 12 Kwi, 2008 02:02 ]
    _ort
    [byk]

    Sry za te " byki " ale pisałem z PSP a tam nie ma ( wszystkich ) polskich liter... :boshe:
     
  2. Google AdSense Reklama

  3. ar55

    ar55 Świeżak

    Dołączył:
    10.04.2008
    wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    Najlepiej, jeśli wybierzesz się do jakiegoś serwisu. Tam ci pomogą szybko i bez problemu, a takie próbowanie zrobienia czegoś na siłę często się źle kończy (wiem z doświadczenia).
     
  4. agusqa

    agusqa Świeżak

    Dołączył:
    11.06.2008
    wiadomości:
    7
    Otrzymane lajki:
    0
    Ja osobiscie nie radze łamania simlocka, bo niestety traci sie gwarancje na komorke, aponiej przez ta mozna miec klopoty. Rowniez naklaniam do udania sie do jakiegos serwisu. Lepiej zeby to zrobili profescjonalisci, a nie amatorzy(chyba ze sam masz doczynienia z naprawa komorek :) ).
     
  5. Resho

    Resho Rodzynki i DNB

    Dołączył:
    31.10.2007
    wiadomości:
    150
    Otrzymane lajki:
    2
    Dziwne ale zły dział :oops:
    Pomoc to pomoc
    Dyskusje to dyskusje...
     
  6. Miskov

    Miskov Doświadczony

    Dołączył:
    18.01.2006
    wiadomości:
    119
    Otrzymane lajki:
    0
    Tak jak czytam na necdie sciagniecie z CID-52 jest 50-70 zl
    a sciagniecie z CID-51 o wiele drozej ale nie podaja ceny
     
  7. Arturcs

    Arturcs Świeżak

    Dołączył:
    19.04.2008
    wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    Witam mam mały problem . Moze zna sie ktoś na tym. O toż zablokowaną mam karte sim. telefon mam w sieri era . Czy haslo jest gdzies na startzerze czy da sie to inaczej odblokować.Bardzo proszę o pomoc
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę