Rozwinac pamiec w se w200i

Temat w 'Karty pamięci' rozpoczęty przez dario, 26.02.2008.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. dario

    dario Świeżak

    Dołączył:
    08.01.2008
    wiadomości:
    4
    Otrzymane lajki:
    0
    ile max ,oge rozwinac pamiec w sew200i?
    uciagnie 1g? :mrgreen:
     
  2. Google AdSense Reklama

  3. k800i_mati

    k800i_mati Zbanowany!

    Dołączył:
    08.02.2008
    wiadomości:
    37
    Otrzymane lajki:
    0
    w200i max może 2 gb
    :D :D :D
     
  4. sebast1

    sebast1 Świeżak

    Dołączył:
    27.10.2007
    wiadomości:
    27
    Otrzymane lajki:
    0
    ja w w200i mam karte 1gb i mi sie 1 raz zaciela i musialem barerie wyciąGć
     
  5. wojtus121

    wojtus121 Świeżak

    Dołączył:
    28.03.2008
    wiadomości:
    5
    Otrzymane lajki:
    0
    Re: pytanie

    1gb lajtowo na w200i
    ale 2gb pojdzie ale bedzie ostro scinac fona
     
  6. ewa0904

    ewa0904 Świeżak

    Dołączył:
    29.08.2008
    wiadomości:
    17
    Otrzymane lajki:
    0
    ja bym nie przesadzała z pamięcią, bo to może strasznie spowalniać ładowanie softu
     
  7. wojtek1986

    wojtek1986 Początkujący

    Dołączył:
    20.11.2007
    wiadomości:
    14
    Otrzymane lajki:
    1
    ja w swoim w200i mam 2gb i chodzi bez zarzutów, a tak pozatym nie zapełniaj karty na maxa bo wtedy na pewno będzie się ścinał
     
  8. Parix

    Parix Forumowicz

    Dołączył:
    29.09.2008
    wiadomości:
    70
    Otrzymane lajki:
    5
    prawie na wszystkich fonach gdy wrzucisz mu dużą kartę i zapełnisz na max będzie ścinać. Na w200i 2gb chodzi ale trzeba uważać jak napisali moi poprzednicy.
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę