problem z nokią 3110 classic

Temat w 'Nokia' rozpoczęty przez ryba969, 09.06.2008.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. ryba969

    ryba969 Świeżak

    Dołączył:
    14.04.2008
    wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    Mam problem z Nokią 3110 classic , mianowicie jest wyposażona w kartę micro sd 2 gb , i nie otwiera obrazków..... wywala komunikat Not enough memory...... na karcie zajęte jest 491 mb(muzyka) i muzykę odtwarza normalnie.... Help
     
  2. Google AdSense Reklama

  3. DMN990

    DMN990 Świeżak

    Dołączył:
    17.01.2008
    wiadomości:
    9
    Otrzymane lajki:
    0
    Widoczni format pliku ze zdjęciem ktorego tel telefonik nie obsługuje.
     
  4. pikaczus112

    pikaczus112 Świeżak

    Dołączył:
    18.09.2008
    wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    Jestem tu nowy wiec prosze mi pomoc w tym problemie a ten jest taki : Gdy chce wlączyc radio pisze mi podlącz akcesorium , dobra podlączam a tam znowu pisze zeby podlączyc !!!!!!!!! Komorka nowka dopiero jeden dzien ma aha i jeszcze jedno : gdy probowalem pierwszy raz radio wlączyc to dzialalo !!!! :(:(:(:(:(:(
     
  5. krychaj223

    krychaj223 Świeżak

    Dołączył:
    20.08.2008
    wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    pewnie niedokładnie włożyłeś, albo najpierw podłącz słuchawki a potem radio
     
  6. raf1470

    raf1470 Świeżak

    Dołączył:
    14.09.2008
    wiadomości:
    6
    Otrzymane lajki:
    0
    spróbuj docisnąć
     
  7. Reen

    Reen Forumowicz

    Dołączył:
    12.08.2008
    wiadomości:
    33
    Otrzymane lajki:
    0
    mam ta nokie;]
    albo format pliku nie obsluguje, albo za duza masz pamiec karty;]
    ja mialem 2 gb karte i jak wrzucalem rozne rzeczy to sie koma wylaczala ;((
    a teraz mam 1gb i git ;]]
     
  8. karol152

    karol152 ..::Master::..

    Dołączył:
    08.12.2007
    wiadomości:
    2,789
    Otrzymane lajki:
    171
    Ale mu chodzi o radio! No może odpisujesz na pierwszy post, ale tam nie widzę info o komie xD. Tak więc zrób tak podłącz najpierw słuchawki a potem spróbuj włączyć radio ;). A zobacz stan wtyczki i gniazdka ale nie powinno być zaśniedziałe skoro tel jest nowy.
     
  9. krychaj223

    krychaj223 Świeżak

    Dołączył:
    20.08.2008
    wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    a jak to nie działa to gwarancja;p
     
  10. tok.yo

    tok.yo Doświadczony

    Dołączył:
    07.08.2008
    wiadomości:
    148
    Otrzymane lajki:
    2
    możliwe ,że słuchawki lipne ,gniazdo uszkodzone .Co do pamięci telefonu to Nokai 3110c ma problemy z kartą 2giga ,nie zależnie jakiej firmy .Lepiej kupic 1 giga i działa bez problemu
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę