Problem | Karta pamięci - hasło

Temat w 'Karty pamięci' rozpoczęty przez Szeregowiec, 06.05.2008.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. Szeregowiec

    Szeregowiec Świeżak

    Dołączył:
    28.03.2008
    wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    Witam mam telefon Nokia 3110c z karta pamięci 1GB Micro SD. Problem mój polega na tym, że założyłem hasło na kartę pamięci. A nokia zapamiętuje te hasło i nie trzeba go podawać i teraz zapomniałem hasła. Czy jest sposób jakiś aby usunąć czy odczytać hasło, z karty ? Proszę o pomoc. :boshe:
     
  2. Google AdSense Reklama

  3. Dziqus

    Dziqus Świeżak

    Dołączył:
    07.02.2008
    wiadomości:
    7
    Otrzymane lajki:
    0
    Siemka.
    Sorki że piszę po takim czasie ale mam ten sam problem...
    Mam często klawiaturę nie zablokowaną i hasło w tel samo sie zrobiło.
    Nie wiem jak zdjąć a nie chce wydawać 30 zł w serwisie.
    Próbowałem już wszystkiego. Help !!
     
  4. akro12

    akro12 Szef

    Dołączył:
    27.02.2008
    wiadomości:
    3,553
    Otrzymane lajki:
    276
    Dziqus, chodzi Ci o hasło w telefonie a nie na karcie ? Jeśli na telu to spróbuj 12345 hasło
     
  5. Dziqus

    Dziqus Świeżak

    Dołączył:
    07.02.2008
    wiadomości:
    7
    Otrzymane lajki:
    0
    Chodzi mi dokładnie o kartę pamięci...
     
  6. deny81

    deny81 Świeżak

    Dołączył:
    26.06.2008
    wiadomości:
    3
    Otrzymane lajki:
    0
    wyjmij karte pamieci i zrób format w komputerze bądż jakiś prosty programik do odblokowania haseł z netu ale jak wcześniej pisałem tą operacje zrób w komputerze poprzez adapter karty .
     
  7. ez_pot

    ez_pot Świeżak

    Dołączył:
    08.06.2008
    wiadomości:
    20
    Otrzymane lajki:
    0
    Najlepszym sposobem jest właśnie formatowanie, ponieważ usuwa zapisane na niej hasłom jest jeden minus - usuwa hasło oraz wszystkie inne pliki
     
  8. karol152

    karol152 ..::Master::..

    Dołączył:
    08.12.2007
    wiadomości:
    2,789
    Otrzymane lajki:
    171
    Wydaję mi się jeśli karta jest zablokowana hasłem to nie można jej sformatować ale dokładnie nie wiem bo nie próbowałem xD. Ale jakiś programik do łamania haseł powinien dać radę :P
     
  9. ewa0904

    ewa0904 Świeżak

    Dołączył:
    29.08.2008
    wiadomości:
    17
    Otrzymane lajki:
    0
    albo łamacz haseł, albo usługa w serwisie
     
  10. konrad11

    konrad11 Forumowicz

    Dołączył:
    12.01.2008
    wiadomości:
    91
    Otrzymane lajki:
    0
    wybierz, co chcesz, 30zł wydać czy szukać godzinami po necie, ;)
     
  11. kaczorekthc

    kaczorekthc Świeżak

    Dołączył:
    05.11.2007
    wiadomości:
    17
    Otrzymane lajki:
    0
    Wyjmij karte z tela i wrzuc do czytnika kart do kompa. skopiuj pliki z karty no i sformatuj ja w windowsie
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.