pomocy

Temat w 'Problemy z aplikacjami' rozpoczęty przez lukasz44, 16.05.2008.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. lukasz44

    lukasz44 Świeżak

    Dołączył:
    25.04.2008
    wiadomości:
    6
    Otrzymane lajki:
    0
    chcialbym sie poradic bo nie wiem co sie dzieje , sciagnalem pare gier i zrzucilem je na karte pamieci ale podczas instalowania na telefonie wyskakuje komunikat "operacja nie powiodla sie " co sie dzieje prosze o szybka odpowiedz a i nie moge wejcs do folderu gry bo wyskakuje to samo , na poczatku bylo dobrze jak pierwszy raz instalowalem kiedys , a teraz nie, ja mysle ze to wirus ale nie wiem , prosze o pomoc
     
  2. Google AdSense Reklama



    by ukryć wszystkie reklamy.
  3. akro12

    akro12 Szef

    Dołączył:
    27.02.2008
    wiadomości:
    3,553
    Otrzymane lajki:
    276
    Hmmm... Może te gry które wgrywałeś miały virusa? Ja bym na twoim miejscu przeskanował te gry jakimś dobrym anty-virusem, a kartę pamięci sformatował i wgrał jakieś inne gry i zobaczył czy się da.
     
  4. lukasz44

    lukasz44 Świeżak

    Dołączył:
    25.04.2008
    wiadomości:
    6
    Otrzymane lajki:
    0
    wiem , ale wtedy gdy to sie zacelo robic to pozniej w grach bylo ze 30 gier juz dzialaly a gdy wlacylem potem telefon to wszystkie zniknely a jak chcialem wlacyc to wyskakuje powyzszy komjunikat , aa ????
     
  5. akro12

    akro12 Szef

    Dołączył:
    27.02.2008
    wiadomości:
    3,553
    Otrzymane lajki:
    276
    lukasz44, nie bardzo Cię rozumiem możesz troszkę jaśniej?
     
  6. lukasz44

    lukasz44 Świeżak

    Dołączył:
    25.04.2008
    wiadomości:
    6
    Otrzymane lajki:
    0
    dobra powiem inaczej na innym telefonie jak wlozylem karte wszystko jest ok, gra sie instaluje i mozna grac ale u mnie juz jest blad
     
  7. akro12

    akro12 Szef

    Dołączył:
    27.02.2008
    wiadomości:
    3,553
    Otrzymane lajki:
    276
    Ok. Teraz zrozumiałem. Więc to musi być jakiś problem z twoim telefonem. Może to jakiś virus, który zabezpieczył Ci wejście do tego folderu. A do innych możesz normalnie wchodzić? Jeśli tak to zrób tak jak ci mówiłem, sformatuj kartę i wgraj od nowa te gry (jeśli tak bardzo chcesz je mieć) i zobacz czy się da. Jeśli będzie to samo to zrób jeszcze raz format karty i nie wgrywaj już tych gier.

    Hasło fabryczne to pewnie 12345 1234 123 0000, bo to proste hasła, ale aby sformatować kartę musisz znać hasło do karty pamięci, więc musisz sobie przypomnieć jakie zakładałeś.

    PS zaloguj się :P
     
    Ostatnio edytowany przez moderatora: 22.04.2009
  8. lukasz44

    lukasz44 Świeżak

    Dołączył:
    25.04.2008
    wiadomości:
    6
    Otrzymane lajki:
    0
    ty dzieki sformatowalem , i teraz nic nie wyskakuje bo jest pusto , wielkie dzieki , masz u mnie wielkie piwo
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.