POMOC dla Graczy

Temat w 'Gry komputerowe' rozpoczęty przez Dziadek, 05.02.2007.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. Dziadek

    Dziadek Doświadczony

    Dołączył:
    31.01.2006
    wiadomości:
    108
    Otrzymane lajki:
    0
    Piszcie tutaj wszystkie wasze problemy z grami ;) chętnie służę wiedzą i poświęcę swój czas aby wyszukać dla was odpowiedzi poradniki itp ;) solucje poradniki kody problemy z uruchomieniem wszystko dla was znajdę ;)
     
  2. Google AdSense Reklama

  3. szula666

    szula666 Świeżak

    Dołączył:
    28.12.2006
    wiadomości:
    25
    Otrzymane lajki:
    0
    .Siema...mam problem z uruchomieniem gry True Crime: New York City. Więc tak...kumpel zgrał mi z oryginała tą grę.Wszystko git, zainstalowalem.Jednak jak chciałem uruchomić grę to mi wyskoczyło, że nie ma płyty w napędzie!Więc ściągnąłem lekarstwo ^^ .Włączyłem i gra uruchomiła się,ale niestety nie ma napisów takich jak ''Nowa Gra'' tylko same przyciski.Kkumpel zgrywał z Polskiej wersji.Więc prosze o poradę, co mam zrobic??Z góry dzięki


    pzdr.
     
  4. Dziadek

    Dziadek Doświadczony

    Dołączył:
    31.01.2006
    wiadomości:
    108
    Otrzymane lajki:
    0
    hmm myśle że to problem graficzny wiec:
    -Zainstaluj na nowo directX (oczywiście 0.9 c)
    -Nowe sterowniki do twojej karty graficznej
    -Zainstaluj gre na nowo
    -SP2 także by sie przydał
    Jak to nie pomoże to po prostu kup sobie też orginał ewentualnie pożycz od kumpla gierke jeszcze może cie uratować patch do gry (jak narazie niema).
     
  5. Pavlo

    Pavlo Forumowicz

    Dołączył:
    19.06.2005
    wiadomości:
    39
    Otrzymane lajki:
    0
    moze sciagneles angielskiego cracka?
     
  6. szula666

    szula666 Świeżak

    Dołączył:
    28.12.2006
    wiadomości:
    25
    Otrzymane lajki:
    0
    No taaaa...ale w necie nie mogę znaleść cracka Multi albo PL!

    1.Direct'a od razu zreinstalowałem
    2.Stery instalowałem miesiąc temu i nawet bardziej wymagające gry latają normalnie
    3.Gre zreinstalowałem jakieś 10 razy
    4.SP2 mam zainstalowane

    Ale chyba chodzi o cracka, jakby ktoś znalazł cracka multi do tej gry to niech zapoda link.


    pzdr.
     
  7. Dziadek

    Dziadek Doświadczony

    Dołączył:
    31.01.2006
    wiadomości:
    108
    Otrzymane lajki:
    0
    Myślę dalej że najlepiej kupić orginałka :P
     
  8. CNK

    CNK Zawsze Spoko! GSMX Team

    Dołączył:
    18.06.2005
    wiadomości:
    6,372
    Otrzymane lajki:
    960
    oj Dziadek to nie te czasy :P Nie opłaca się kupować czegoś, co można w kilka godzin ściągnąć ^^ szula666, najlepiej ściągnij sobie z jakiegoś warezu i jak co, to tam pisz, pytaj, na pewno ktoś odpowie ;) od tego są warezy xD
     
  9. szula666

    szula666 Świeżak

    Dołączył:
    28.12.2006
    wiadomości:
    25
    Otrzymane lajki:
    0
    no tak tez wpadłem na ten pomysł :P A oryginałki sobie nie kupie bo nie mam hajsu(w sumie to ta gra kosztuje 39.90 :mrgreen: )

    pzdr.
     
  10. Dziadek

    Dziadek Doświadczony

    Dołączył:
    31.01.2006
    wiadomości:
    108
    Otrzymane lajki:
    0
    a tam niewiecie coto za przyjemnosc kupić orginalną gre za 120 zł :D uwielbiam to uczucie porównywalne do orgazmu :D
     
  11. CNK

    CNK Zawsze Spoko! GSMX Team

    Dołączył:
    18.06.2005
    wiadomości:
    6,372
    Otrzymane lajki:
    960
    Heh, SOF2 droższy niż 120, jakoś koło 179 PLN był kiedy go ściągałem.. ^^
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę