OdROOTowanie Milestone

Temat w 'Motorola Milestone' rozpoczęty przez speedzioch, 06.07.2010.

  1. speedzioch

    speedzioch Dziś Fejm zostawmy

    Dołączył:
    26.06.2008
    wiadomości:
    3,809
    Otrzymane lajki:
    178
    Jeśli chciałbyś sprzedać telefon albo oddać na gwarancję to przyda Ci się wskazówka jak odrootować "kamień".

    Wystarczy do tego chwila:
    1. Należy pobrać z marketu program Terminal Emulator i go uruchomić.
    2. Następnie wpisujemy po kolei(po każdym wierszu klikamy enter):

    3. Uruchamiamy ponownie telefon

    To tyle, niewielu wie o tym, a na pewno się przyda ;)
     
  2. Google AdSense Reklama

  3. fishu_pike

    fishu_pike Początkujący

    Dołączył:
    29.04.2010
    wiadomości:
    25
    Otrzymane lajki:
    9
    Czyli jeśli przykładowo wgraliśmy nieoficjalny ROM do MM i zrobiliśmy rota, to wystarczy zrobić to co wyżej napisano i wgrać customa?
     
  4. KrzysiekSzakal

    KrzysiekSzakal Początkujący

    Dołączył:
    01.11.2009
    wiadomości:
    22
    Otrzymane lajki:
    1
    U mnie ten sposob nie dziala.Zciagnalem ten program wpisalem komendy ale nic to mi nie dalo.Na dodatek nie moge zflashowac telefonu bo jakis blad mi wyskakuje ;/ chcialem wgrac sobie najnowszego androida na milestone i nie da rady bo caly czas wyskakuje error (0x7100) Z tego co wiem mozna zrobic update softu za pomoca aplikacji motoroli ale soft nie moze byc zrootowany aby to zrobic a ja proboje wlasnie pozbyc sie roota
     
  5. Klimkowski

    Klimkowski ..::Master::..

    Dołączył:
    31.07.2010
    wiadomości:
    122
    Otrzymane lajki:
    24
    Poprostu zmienić Softa na np 2.1 , wtedy nie będzie ROOTA ... nie ma za co ;)
     
  6. ucziii

    ucziii Świeżak

    Dołączył:
    31.05.2011
    wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    pieknie nie ma roota! latwy sposob dzieki: )
     
  7. heski13

    heski13 Świeżak

    Dołączył:
    08.07.2011
    wiadomości:
    8
    Otrzymane lajki:
    0
    Miałem problem z x10 bo musiałem dać ja na gwarancje.
    Wgrałem od nowa softa i do niczego nie doszli :}
     
  8. denis25

    denis25 Świeżak

    Dołączył:
    16.02.2009
    wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    Panowie żeby pozbyć się rota wystarczy przywrócić ustawienia fabryczne... nom to tyle:)
     
  9. Hydro Dioxide

    Hydro Dioxide Świeżak

    Dołączył:
    29.04.2015
    wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    Ja jakos przywrocilem do Fabrycznych i Nadal go mialem >.<
     

Poleć tę stronę