Nokia N95

Temat w 'Nokia' rozpoczęty przez david1080, 16.04.2008.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. david1080

    david1080 Świeżak

    Dołączył:
    25.03.2008
    wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    Macie jakies zastrzezenia albo problemy z nokia N95 ?
    JA obecnie sam mam nokie n95 i jest zaje**** :blant:
     
  2. Google AdSense Reklama

  3. osi91

    osi91 Świeżak

    Dołączył:
    13.05.2008
    wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    Jakis czas temu mialem n95 niestety tylko przez tydzien bo mnie wkurzała na karcie 8gb strasznie sie wieszała moim zdaniem jest to telefon tylko do zdjęc niczego pozatym, przegladanie stron jest niewygodne do tego niekiedy sam sie rozłącza z WLAN'em ogolnie jesten niezadowolony z telefonu (chyba ze ktos chce karte 2gb i nie korzysta z neta ) teraz mam htc z prockiem 624mhz karta 16gb i mało kiedy sie zawiesi !!!
     
  4. dzidekpan

    dzidekpan Świeżak

    Dołączył:
    14.05.2008
    wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    namyślałem się nad nim wolałem go nie brać troche za duży i wogóle wybrałem cienką wygodną nokie 5310
     
  5. MASS2000

    MASS2000 Świeżak

    Dołączył:
    14.05.2008
    wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    Mam go od 2 tygodni i jest całkiem spoko, mam małe problemy z mapkami noki i ogólnie z całą nawigacją :/ :/
     
  6. hakazi

    hakazi Świeżak

    Dołączył:
    13.06.2008
    wiadomości:
    8
    Otrzymane lajki:
    0
    ja mam n95 8gb i niemam zadnych problemo i polecam!
     
  7. szela

    szela Świeżak

    Dołączył:
    18.03.2008
    wiadomości:
    3
    Otrzymane lajki:
    0
    n95 ma kiepską obudowę...i strasznie trzeszczy
     
  8. pankracy1991

    pankracy1991 Świeżak

    Dołączył:
    05.06.2008
    wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    Ten telefonik jest zajeb*sty:Ptylko przydaly by mi sie pkt POI do germina jak ktos ma to bym prosil o nie:P fajny aparat a sensor ruchu pooprostu wymiata;pmoze ma ktos jeszcze jakies programy na tego fonika?????czasem sie tylko trszke muloi jak wlacze telefon ;pale jest spokoo:))a moze da sie go jakos przyspieszyc?
     
  9. twardy.bari

    twardy.bari Świeżak

    Dołączył:
    28.07.2008
    wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    mam od miesiąca i hula aż miło ale mam tylko 2G pamięci a wgrałem gps garmin który zajmuje 1,3G i nie dużo mi już zostało.
    Sensor ruchu na wypasie.
     
    Ostatnio edytowany przez moderatora: 28.07.2008
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.