Mapa do TomTom 5 Mobile S60v2

Temat w 'Poradnia i dyskusje [Symbian]' rozpoczęty przez daniel14021992, 11.07.2008.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. daniel14021992

    daniel14021992 Świeżak

    Dołączył:
    11.11.2007
    wiadomości:
    26
    Otrzymane lajki:
    0
    Witam, mam pytanie czy sa jakies nowsze mapy do TomTom 5 Mobile (na S60v2) bo razem z tym oprogramowaniem dostalem mape ale ona jest juz chyba troche stara, chociaz niewiem w ktorym roku wyszedl TomTom 5 ..... bo zauwazylem ze w niektorych malym miastach uliczki sa niedopracowany i niepodpisywane, jest jakas nowa wersja mapy, albo aktualizacja? pomozcie
     
  2. Google AdSense Reklama

  3. CNK

    CNK Zawsze Spoko! GSMX Team

    Dołączył:
    18.06.2005
    wiadomości:
    6,369
    Otrzymane lajki:
    960
    a jaką masz obecnie wersje? 5.1, 5.26, v5.202 (443)? Jak coś chcesz, to w dziale prośby napisz co konkretnie potrzebujesz ;)
     
  4. daniel14021992

    daniel14021992 Świeżak

    Dołączył:
    11.11.2007
    wiadomości:
    26
    Otrzymane lajki:
    0
    Obecnie mam wersje TomToma 5.202(443)
    a uzywam mapy (PL,CZ,SK,HU) wersje: v645

    Ktora ma dosyc male pokrycie Polski:
    Pokrycie dróg: PL:26%, CZ:99%, SK:16%, HU:40%

    CNK: a mialbys cos nowszego? :spox:


    PS:
    Prośby od 30 Postów ;) mam 29
     
    Ostatnio edytowany: 26.07.2008
  5. CNK

    CNK Zawsze Spoko! GSMX Team

    Dołączył:
    18.06.2005
    wiadomości:
    6,369
    Otrzymane lajki:
    960
  6. CNK

    CNK Zawsze Spoko! GSMX Team

    Dołączył:
    18.06.2005
    wiadomości:
    6,369
    Otrzymane lajki:
    960
    a i jeszcze znalazłem info, że TT5 obsługuje mapy do wersji 650 oraz mapę w wersji 660.1223 z TT6.
    zobacz to http://jarofon.altervista.org/mapy.php jak sprawdzisz to powiedz czy to jest ok, jeśli tak to wrzucę na forum ^^

    PL_CZ_HU_SK_plus_major_roads_of_WE-Map v660.1223 ma 34% pokrycie, czyli o 8% więcej niż ta oryginalna z tt5!
     
    Ostatnio edytowany: 26.07.2008
  7. daniel14021992

    daniel14021992 Świeżak

    Dołączył:
    11.11.2007
    wiadomości:
    26
    Otrzymane lajki:
    0
    Dzieki, ta mapa dziala, mozesz ja umiescic w nowo zrobionej podkategorii :spox:
    Ale tak mi sie wydaje że jest troche gorsza (dokładnośc) od tej standardowej, mimo iz ma wieksze pokrycie, ja mam zainstalowane w moim Tomie te dwie mapy standardowa i ta, i jak bede gdzies jechal gdzie na standardowej mapie niema jakiejś ulicy to przelaczam na ta druga, :spox:
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę