kontrast

Temat w 'SONY / Sony Ericsson' rozpoczęty przez marcin579, 21.11.2007.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. marcin579

    marcin579 Świeżak

    Dołączył:
    18.11.2007
    wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    Witam mam taki problem moze ktos wie gdzie sie zmiena kontrast w se k300i bo mialem juz zmieniony na ciemniejszy ale telefon poszedla na gwarancje i wszystko jest jasne i chcialbym przyciemnic ale nie wiem jak robil mi to juz gosciu w komisie ale nie chcial powiedziec mi jak on to robi. A jesli ten temat powinien buc gdzie indziej to go przeniescie nie wiedzialem gdzie go napisac
     
  2. Google AdSense Reklama

  3. kuba

    kuba Doświadczony

    Dołączył:
    19.08.2007
    wiadomości:
    139
    Otrzymane lajki:
    0
    Włączasz telefon i wciskasz kolejno ( <> to ruch joy'em)
    > * * < * < *
    i tam gdzieś w menu poszukaj kontrast :P
     
  4. marcin579

    marcin579 Świeżak

    Dołączył:
    18.11.2007
    wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    a tak dokladniej to sie nie da opisac
     
  5. kuba

    kuba Doświadczony

    Dołączył:
    19.08.2007
    wiadomości:
    139
    Otrzymane lajki:
    0
    Da się, ale przeciętny człowiek domyśliłby się co należy zrobić. Od dłuższego czasu nie używam SE, więc mogę nie pamiętać w której części menu serwisowego jest funkcja kontrast.
    A jeśli nie zrozumiałeś strzałek to wciskaj kolejno:
    joy w prawo, gwiazdka 2 razy joy w lewo, gwiazdka, joy w lewo, gwiazdka.
     
  6. Miskov

    Miskov Doświadczony

    Dołączył:
    18.01.2006
    wiadomości:
    119
    Otrzymane lajki:
    0
    zrobic tak jak napisł kuba i wejść w ustawienia usług ;]
     
  7. matilakti

    matilakti Świeżak

    Dołączył:
    11.09.2008
    wiadomości:
    8
    Otrzymane lajki:
    0
    może motyw se zmień bo tak to już nie wiem.....
     
  8. JohnnyEnglish

    JohnnyEnglish Świeżak

    Dołączył:
    20.10.2008
    wiadomości:
    10
    Otrzymane lajki:
    0
    wejdz sobie w ustawienia i tam masz jasnosc ekranu to sobie go zmniejsz na np 50pro
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę