K800i

Temat w 'Karty pamięci' rozpoczęty przez VOxER, 27.02.2008.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. VOxER

    VOxER Świeżak

    Dołączył:
    06.02.2008
    wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    Firma ScanDisc wyprodukowała kartę pamięci MicroSD 12GB i inne rodzaje, czy jak włożę taką kartę do mojego K800i to będzie wolniej chodził i działał itd. ???
     
  2. Google AdSense Reklama



    by ukryć wszystkie reklamy.
  3. nuubek

    nuubek Świeżak

    Dołączył:
    27.02.2008
    wiadomości:
    3
    Otrzymane lajki:
    0
    myślę że nie, chyba że będziesz miał całą zawaloną pamięć :)

    /używaj polskich znaków, ładniej wygląda :) właściwie tylko słówko "nie" poprawnie napisałeś :P
     
    Ostatnio edytowany przez moderatora: 19.08.2008
  4. chester76

    chester76 Początkujący

    Dołączył:
    20.02.2008
    wiadomości:
    19
    Otrzymane lajki:
    1
    transced ma juz 16gb ok2
     
  5. k800i_mati

    k800i_mati Zbanowany!

    Dołączył:
    08.02.2008
    wiadomości:
    37
    Otrzymane lajki:
    0
    K800i max odpali 4 gb
     
  6. CyberX

    CyberX Świeżak

    Dołączył:
    27.03.2008
    wiadomości:
    14
    Otrzymane lajki:
    0
    Na orginalnej stroni SanDiska zobaczyłem ile taka kosztuje ta karta 12GB, ok. 300$
    To ok. 550zł :D

    A ta 16GB Transced to chyba nie istnieje :/
    Nie mogłem znaleźć takiej. :]
     
  7. karol152

    karol152 ..::Master::..

    Dołączył:
    08.12.2007
    wiadomości:
    2,789
    Otrzymane lajki:
    171
    Istnieje macie foto które znalazłem w necie.

    [​IMG]
     
  8. DVDgta

    DVDgta Forumowicz

    Dołączył:
    23.02.2008
    wiadomości:
    45
    Otrzymane lajki:
    0
    do k800i wchodzą takie malutkie M2 karty pamięci i do k550i też :biker: :biker: :biker: :biker:
     
  9. karol152

    karol152 ..::Master::..

    Dołączył:
    08.12.2007
    wiadomości:
    2,789
    Otrzymane lajki:
    171
    ja nie wiem po co tyle pamięci w telefonie 1-2gb starczy elegancko. xD Ja mam 1gb no i 750mb zajęte ale to starczy xD.
     
  10. ez_pot

    ez_pot Świeżak

    Dołączył:
    08.06.2008
    wiadomości:
    20
    Otrzymane lajki:
    0
    Ja myślę że jak wsadzisz samą kartę to nic się niestanie, gorzej jak zapełnisz ją znacznie, wtedy telefon może się ścinać, bo procesor nie będzie dawał rady
     
  11. akro12

    akro12 Szef

    Dołączył:
    27.02.2008
    wiadomości:
    3,553
    Otrzymane lajki:
    276
    Nie róbcie OT. A co do tematu to na k800i nie wejdzie raczej 16GB, bo maksimum to chyba 4GB. Temat ZAMYKAM bo stary.
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.