HTC Hermes

Temat w 'Hermes' rozpoczęty przez lorak1996, 27.02.2010.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. lorak1996

    lorak1996 Świeżak

    Dołączył:
    07.03.2009
    wiadomości:
    26
    Otrzymane lajki:
    0
    Witam mam sprawę zmieniłem rom na 6.5 bo nie chodziło mi WIFI i nadal nie chodzi pomóżcie
     
  2. Google AdSense Reklama

  3. CNK

    CNK Zawsze Spoko! GSMX Team

    Dołączył:
    18.06.2005
    wiadomości:
    6,373
    Otrzymane lajki:
    960
    jak to nie chodzi? opisz szerzej swój problem? jaki masz komunikat, z jaką siecią się próbujesz łączyć, jaki masz zasięg, masz zabezpieczoną sieć?
     
  4. lorak1996

    lorak1996 Świeżak

    Dołączył:
    07.03.2009
    wiadomości:
    26
    Otrzymane lajki:
    0
    Sieć zabezpieczona porostu klikam Włącz WIFI i nic nie nie wyłancza Użyłem WIFI monster to piszę że (nie można zaleście karty WIFI coś takiego ) nie wiem co to

    A może ktos wie gdzie na płytce jest moduł WIFI
     
    Ostatnio edytowany przez moderatora: 01.03.2010
  5. CNK

    CNK Zawsze Spoko! GSMX Team

    Dołączył:
    18.06.2005
    wiadomości:
    6,373
    Otrzymane lajki:
    960
  6. lorak1996

    lorak1996 Świeżak

    Dołączył:
    07.03.2009
    wiadomości:
    26
    Otrzymane lajki:
    0
    nie wiem co zrobić tam
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę