Gadu Gadu w telefonie <PLUS GSM Nokia 5200>

Temat w 'Nokia' rozpoczęty przez Pikso, 10.12.2007.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. Pikso

    Pikso Gość

    Czy można miec Gadu-Gadu w telefonie w siecki PlusGSM ? mam Nokie 5200 gdyby ktosmogl powiedziec czy jest to mozliwe i tajk to zrobic bede wdzieczny :)
    Podrawiam Pikso
     
  2. Google AdSense Reklama

  3. Malczyk56

    Malczyk56 Doświadczony

    Dołączył:
    23.11.2007
    wiadomości:
    127
    Otrzymane lajki:
    2
    ...

    Jest jak najbardziej masz tu link [hide]http://mobilne.gadu-gadu.pl/pobierz.php?typ=j2me&l=tak&v=nokia[/hide]
    tam wybierasz co chcesz :good:
     
  4. kuba

    kuba Doświadczony

    Dołączył:
    19.08.2007
    wiadomości:
    139
    Otrzymane lajki:
    0
    Wchodzisz na stronę gadu-gadu i czytasz instrukcje ;-)
     
  5. Pikso

    Pikso Gość

    hehe dzieki piwa dla was za bardzo szybka odpowiedz

    [ Dodano: Pon 10 Gru, 2007 19:47 ]
    kurde posiwpieszyłęm sie z tymi piwami :P mam taki problem wybralem tam telefon <inny bo nie ma noki 5200 na tej liscie> i pobrałem ta najnowsza wersje.przesłałem na telefon przez podczerwien i pisze ze aplikacja nieprawidłowa i odrazu zeby usunac ja pisz prosze o pomoc
     
  6. CNK

    CNK Zawsze Spoko! GSMX Team

    Dołączył:
    18.06.2005
    wiadomości:
    6,348
    Otrzymane lajki:
    959
    to weź zainstaluj jakąś darmową paple czy cokolwiek innego, przecież na papla też obsługuje gg :P
     
  7. e matrix

    e matrix Świeżak

    Dołączył:
    28.12.2007
    wiadomości:
    3
    Otrzymane lajki:
    0
    a w sieci orange ile gg. będzie kosztowało
     
  8. Resho

    Resho Rodzynki i DNB

    Dołączył:
    31.10.2007
    wiadomości:
    150
    Otrzymane lajki:
    2
    ponoc w plusie jest za 9 zl miech? spytaj sie sprzedawcy (w tym transmisja) moze inny klient
    e matrix, to jak niebrac pod uwage ere gdzie nieplaci sie za gprs to gg jest najtansze jako transmisje ;] wychodzi 15-30 gr kilkanascie minut zalezy ile piszesz , ja czekam az zrobia wszedzie za 1zl z transmisja ;P
     
  9. arzis

    arzis Początkujący

    Dołączył:
    17.10.2007
    wiadomości:
    27
    Otrzymane lajki:
    1
    Seba będzie kosztowało troche dużo, bo jak za sam wstęp się płaci przeszło 2 zł to co dopiero za bycie w sieci ??!!
     
  10. karol152

    karol152 ..::Master::..

    Dołączył:
    08.12.2007
    wiadomości:
    2,789
    Otrzymane lajki:
    171
    mi gg w plusie przez kilka minut troche kasy zeżarło :/
     
  11. Matistach

    Matistach Świeżak

    Dołączył:
    22.12.2007
    wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    :czyta: :czyta: :czyta: orange ma bardzo drogo... :(
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.