[forum] Uploady na RS .. :/

Temat w 'Pytania, sugestie, uwagi' rozpoczęty przez rascal, 10.04.2008.

  1. rascal

    rascal Doświadczony

    Dołączył:
    10.04.2008
    wiadomości:
    108
    Otrzymane lajki:
    1
    Witam, jestem tu nowy, oczywiscie tez cos z siebie dam, ale chcialem teraz scaignac pare gier i przesetowac to na moim nowym k610i ...
    I tu moje pytanie,
    DLACZEGO wszytko prawie jest na Rapidshare? nie wszyscy w polsce maja NEO, ja mam radiowke i zeby cos scaignac z rapida musze dlugo czekac, to jest chore, sa swietne darmowe serwery , bez limitow i w ogole.
    NP:
    4shared.com [5Gb na pliki, brak zadnych limitow] , zdecydowanie najlepszyserwer pod takie pliki jak na tym forum sa i kazde inne.
     
  2. Google AdSense Reklama

  3. CNK

    CNK Zawsze Spoko! GSMX Team

    Dołączył:
    18.06.2005
    wiadomości:
    6,372
    Otrzymane lajki:
    960
    rascal, tak, w regulaminie pkt. 2 d) "Tworzymy re-uploady, czyli mirrory do linków (zarówno tych nieaktualnych jak i tych jeszcze działających), najlepiej gdyby każdy był na innym serwerze. Mirrory może tworzyć każdy użytkownik, nie tylko autor tematu - za uploady można dostać rangę Uploader", jednak nie jestem w stanie nikogo zmusić do tworzenia reupów.. Większość chcę tylko ściągnąć i nic więcej.. Dodatkowo można wrzucać poprzez upload w stopce forum (brak limitów).
     
  4. rascal

    rascal Doświadczony

    Dołączył:
    10.04.2008
    wiadomości:
    108
    Otrzymane lajki:
    1
    Spoko, moge wrzucic na inne mirrory, ale najpierw musze to scaignac, a z rapida nie pociagne, postawilem okolo 10 piw, z czego tylko3 byly linki do speedyshare, czy upload.pl [czy jakoas tak]... warto by bylo wspomniec w regulaminie o rapidshare czy megaupload jako zakazanym serwerze, gdyz to naprawde czesto stanowi problem [jak np mi, bo wbic sie nie moge na rapida, musze godzine czekac na kazdy pliczek]

    ja od siebie moge wrzucac na swoj nawet serwer [wiadomo ze nie kazdy ma swoj ftp] ale niech jak juz ktos wrzuca to nie myli tylko o sobie [nabijanie punktow na RS] tylko o ogole nie ?
     
  5. kozasa

    kozasa Świeżak

    Dołączył:
    25.11.2007
    wiadomości:
    15
    Otrzymane lajki:
    0
    według mnie ten temat to tylko aby posty nabijac :twisted:
     
  6. dragonix

    dragonix Świeżak

    Dołączył:
    24.04.2008
    wiadomości:
    4
    Otrzymane lajki:
    0
    kazdy wrzuca na rapidshare 8) A

    [ Dodano: Czw 24 Kwi, 2008 13:20 ]
    Rapidshare Wymiata !!! Ma 30 dni free i tak nonstop i sciagasz dowoli ja tez mam neo i dosc sie dlugo sciaga , ale nie wszystko :mrgreen:

    [ Dodano: Czw 24 Kwi, 2008 13:24 ]
    ktos mi doradzi jakie sa fajne gry ?? Narazie mam nokie 6230i ale zamierzam kupic a raczej dotane nowego fona :D Ale dopiero okolo 20 czerwca.
     
  7. rascal

    rascal Doświadczony

    Dołączył:
    10.04.2008
    wiadomości:
    108
    Otrzymane lajki:
    1
    Nie wszycy maja neo, rapid jest najgorszym serwerem jak sie ma LAN, :lipa: :lipa: :lipa: :lipa: , na 4 shared nigdy nie kasuja linkow i predkosci takie jak z rapida.

    a ta odpowiedz to co niby ? patrz na swoje tematy i posty :roll:
     
  8. CNK

    CNK Zawsze Spoko! GSMX Team

    Dołączył:
    18.06.2005
    wiadomości:
    6,372
    Otrzymane lajki:
    960
    hmm.. rapid jest ok, zwłaszcza że można wszystko ściągać bez żadnego przepisywania itd. wystarczy wkleić 47 linków do USD i za jeden dzień mam film w jakości dvd :P
    Poza tym większość ma zmienne IP, ok 45 % ma internet z .tpnet.pl (TPNET) a przecież nie tylko TP ma zmienne IP. Ja mam dialnet i jestem zadowolony :)
     
  9. rascal

    rascal Doświadczony

    Dołączył:
    10.04.2008
    wiadomości:
    108
    Otrzymane lajki:
    1
    jednak zostaja cala reszta w tym ja bez zmiennego ip i u nas rapid zdecydowanie odpada.
     
  10. ania5766

    ania5766 Forumowicz

    Dołączył:
    23.08.2007
    wiadomości:
    71
    Otrzymane lajki:
    1
    rascal, ja jakos mam radiowke a sobie radze:P zawsze mozesz sobie wykupic konto PREMIUM
     
  11. rascal

    rascal Doświadczony

    Dołączył:
    10.04.2008
    wiadomości:
    108
    Otrzymane lajki:
    1
    :lol: :lol: :lol: :lol: powodzenia , placic za cos co sciagam, to juz wole isc do sklepu i oryginala kupic ^^

    ja tez, siec torrent caly czas pracuje :P ale jak juz sie os uploaduje na forum to mozna o innych pomyslec , jest wiele darmowych serwerow bez ograniczen i bardzo szybkich typu 4shared.com, box.net czy mediafire, ale to jest to ze 90% usero na tej stronie zna tylko rapida :lipa:
     

Poleć tę stronę