[forum] simlock SE W300i pilne

Temat w 'Telefony "bez systemu"' rozpoczęty przez dex1987, 15.02.2008.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. dex1987

    dex1987 Świeżak

    Dołączył:
    15.02.2008
    wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    witam wszystkich serdecznie i mam takie zapytanie. mam telefon SE W300i i chcialbym sciagnac z niego simlocka. moze ktos pomoze mi to zrobic :) czekam na jakies odp i pozdrawiam serdecznie wszystkich
     
  2. Google AdSense Reklama

  3. adio94

    adio94 Świeżak

    Dołączył:
    24.08.2008
    wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    ciezko bedzie lepiej idz do jakiegos servisu gdzie scoiagaja
     
  4. DVDgta

    DVDgta Forumowicz

    Dołączył:
    23.02.2008
    wiadomości:
    45
    Otrzymane lajki:
    0
    są jakieś programy które ściągają to jak wbijesz kod który tam będzie ale nie wiele o tym wiem lepiej idź do komisu
     
  5. Klosu

    Klosu Forumowicz

    Dołączył:
    03.01.2008
    wiadomości:
    67
    Otrzymane lajki:
    0
    Spokojnie, wszystko się da.
    Znaczy da się jak masz kabel i nie chcesz gwarancji mieć =]
    Więcej info na PW bo za dużo pisania, a mnie się teraz nie chce xD
    Jeśli chcesz gwarancje mieć nadal to nie ma opcji na zdjęcie simlocka.
     
  6. karol152

    karol152 ..::Master::..

    Dołączył:
    08.12.2007
    wiadomości:
    2,789
    Otrzymane lajki:
    171
    Na moje to by zdjąć simlocka to udać się do najbliższego komisu i tam ziomal ściągnie Ci za 10-25zł zależy od ziomala xD
     
  7. Klosu

    Klosu Forumowicz

    Dołączył:
    03.01.2008
    wiadomości:
    67
    Otrzymane lajki:
    0
    Na moje SE to opensource jest i masz za koszt prądu all =]
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę