[forum] se k750i

Temat w 'SONY / Sony Ericsson' rozpoczęty przez robertkura, 20.04.2008.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. robertkura

    robertkura Świeżak

    Dołączył:
    18.04.2008
    wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    :?:
    Kto wie jak wyłączyć dzwięk migawki w aparacie ??
     
  2. Google AdSense Reklama

  3. amelia1818

    amelia1818 Świeżak

    Dołączył:
    03.05.2008
    wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    dzwięk migawki

    jeśli wyłączysz wszystkie dźwięki w swoim tel to i dźwięk migawki będzie wyłączony (przytrzymaj kratkę # )
     
  4. eskobar20

    eskobar20 Świeżak

    Dołączył:
    28.09.2008
    wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    no ja mam K-750i i u mnie to nie działą nawet jk wyłączę dźwięk na # to i tak słychac u mnie tą migawke to jest własnie dziwne bo u mojej kumpeli co ma ten sam mode to idze to wyłączyć...........
     
  5. Klosu

    Klosu Forumowicz

    Dołączył:
    03.01.2008
    wiadomości:
    67
    Otrzymane lajki:
    0
  6. m@rcin

    [email protected] Początkujący

    Dołączył:
    19.03.2008
    wiadomości:
    17
    Otrzymane lajki:
    2
    Nie starszy ale pewnie branding orange albo Ery, w tej chwili nie pamiętaj na jakiej sieci to było. W plusie tegio nie dawali. Po prostu zmien softa i będzie ok.
     
  7. molmol

    molmol Doświadczony

    Dołączył:
    30.09.2008
    wiadomości:
    122
    Otrzymane lajki:
    3
    ehh... aktualizacja SEUS'em nic nie da ewentualnie jak chcesz to wgraj se patcha(tracisz gwarancje)
     
  8. tiku92

    tiku92 Doświadczony

    Dołączył:
    29.09.2008
    wiadomości:
    210
    Otrzymane lajki:
    0
    w ustawieniach aparatu mozna zmienic lub włączyc migawke ;)
     
  9. molmol

    molmol Doświadczony

    Dołączył:
    30.09.2008
    wiadomości:
    122
    Otrzymane lajki:
    3
    skoro wiesz jak wyłączyć to napisz w co wejść w aparacie...
     
  10. Yonashek

    Yonashek Świeżak

    Dołączył:
    02.11.2008
    wiadomości:
    6
    Otrzymane lajki:
    0
    oczywiscie ze soft ;/ w pierwszych wydaniach tak bylo, w moim bylym wylaczal sie dzwiek w calym telefonie lacznie z migawka
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę