EA Monopoly nieznane pliki

Temat w 'Hermes' rozpoczęty przez bstlmonkey, 05.04.2010.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. bstlmonkey

    bstlmonkey Forumowicz

    Dołączył:
    21.03.2009
    wiadomości:
    37
    Otrzymane lajki:
    0
    Ściągnąłem gre EA Monopoly. Są spakowane ale po rozpakowaniu są jakieś dziwne pliki. Nie odczytuje ich ani moj hermes ani pc. Maja ikone allzip ale nie dzialaja.
     
  2. Google AdSense Reklama

  3. demaTt

    demaTt Doświadczony

    Dołączył:
    20.11.2008
    wiadomości:
    930
    Otrzymane lajki:
    9
    podaj jakie mają rozszerzenie, nie mają czasem końcówki nazwy .pl ?
     
  4. bstlmonkey

    bstlmonkey Forumowicz

    Dołączył:
    21.03.2009
    wiadomości:
    37
    Otrzymane lajki:
    0
    plik nazywa sie 000CABA9.001
     
  5. akro12

    akro12 Szef

    Dołączył:
    27.02.2008
    wiadomości:
    3,553
    Otrzymane lajki:
    276
    Hmm a czasami nie wypakowałeś pliku o rozszerzeniu .cab?
     
  6. walker15130

    walker15130 Orzeł 7

    Dołączył:
    20.03.2010
    wiadomości:
    227
    Otrzymane lajki:
    56
    Zmień rozszerzenie pliku na jar, można to winraraem, lub opcja w kompie:
    ukryj rozszerzenia znanych plików - odchaczamy i zmieniamy nazwę.
     
  7. speedzioch

    speedzioch Dziś Fejm zostawmy

    Dołączył:
    26.06.2008
    wiadomości:
    3,809
    Otrzymane lajki:
    178
    rozpakował plik .CAB winrarem i tyle. CO ma jar do Windows Mobile ? Wrzuć to co ściągnąłeś bez wypakowywania. Jest tak że winrar ma rozszerzenie CAB do siebie przypisane :D

    PS. Jeśli pobrałeś grę na WM to co robi ona w dziale poradnia java ? Jeśli to jar to też nie wypakowywuj.
     
  8. bstlmonkey

    bstlmonkey Forumowicz

    Dołączył:
    21.03.2009
    wiadomości:
    37
    Otrzymane lajki:
    0
    Tak właśnie próbowalem rozpakowac plik CAB. Nie wiem wogóle czemu jakiś zonk:D
    A napisałem tutaj bo miałem odnośnik że jezeli mam problem z gra to mam napisać tutaj.
     
  9. akro12

    akro12 Szef

    Dołączył:
    27.02.2008
    wiadomości:
    3,553
    Otrzymane lajki:
    276
    Plik .cab od razy wrzucasz na telefon i odpalasz. Powinno działać.
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę