Aplikacja (xxx)została niespodziewanie zatrzymana

Temat w 'HTC Magic' rozpoczęty przez zdrowoumyslowy, 30.04.2012.

  1. zdrowoumyslowy

    zdrowoumyslowy Świeżak

    Dołączył:
    30.04.2012
    wiadomości:
    5
    Otrzymane lajki:
    0
    Wtam od jakiegoś czasu borykam sie z takim oto komunikatem : aplikacja została niespodziewanie zatrzymana.90% aplikacji i gier niedziała.Nie wiem co robić.Mam androida 1.5+Sense.Robiłem wipe cache lecz to nieskutkuje.Prosze o pomoc.Z góry dzięki.
     
  2. Google AdSense Reklama

  3. Baikal

    Baikal Dobrze znany

    Dołączył:
    16.04.2012
    wiadomości:
    337
    Otrzymane lajki:
    69
    są to nowe gry czy coś w co już grałeś?, jak przenosisz gry/aplikacje na fona?
     
  4. zdrowoumyslowy

    zdrowoumyslowy Świeżak

    Dołączył:
    30.04.2012
    wiadomości:
    5
    Otrzymane lajki:
    0
    Znaczy ja już taki telefon dostałem i np. raging thunder powinien działać a niedziała, gry nie działają z marketu jak i z karty sd.Gry/Aplikacje przeżucam z kompa na telefon i instaluje przez program ES File Explorer
     
  5. irocket

    irocket KKK Douchebag the Jew

    Dołączył:
    17.02.2011
    wiadomości:
    2,023
    Otrzymane lajki:
    332
    Nagraj oprogramowanie jeszcze raz przy użyciu oryginalnego programu.
     
  6. tok.yo

    tok.yo Doświadczony

    Dołączył:
    07.08.2008
    wiadomości:
    148
    Otrzymane lajki:
    2
    Mam podobny problem z grami z tym, że na androidzie 4.0. W moim wypadku rozwiązanie to; appki nie sa jeszcze przystosowane pod 4,0, Tobie proponowałbym nowszego Andka.
     
  7. irocket

    irocket KKK Douchebag the Jew

    Dołączył:
    17.02.2011
    wiadomości:
    2,023
    Otrzymane lajki:
    332
    Tylko na magica jest oryginalnie 1.5 i tyle.
    @zdrowoumyslowy, poszukaj poradników w internecie i wgraj przynajmniej androida 2.1, wtedy większość powinna działać
     
  8. zdrowoumyslowy

    zdrowoumyslowy Świeżak

    Dołączył:
    30.04.2012
    wiadomości:
    5
    Otrzymane lajki:
    0
    mam jeszcze jeden problem gdy probuje zrobic backup recovery image recovery flasherem pisze backup failed niewiem co zrobic
     
  9. SkyLineSeba

    SkyLineSeba Doświadczony

    Dołączył:
    01.08.2011
    wiadomości:
    734
    Otrzymane lajki:
    99
    Titanum backup ? najlepiej pro pewnie jest na forum.
     
  10. zdrowoumyslowy

    zdrowoumyslowy Świeżak

    Dołączył:
    30.04.2012
    wiadomości:
    5
    Otrzymane lajki:
    0
    Witam po dłuższym czasie zmieniłem androida na 2.3 i dalej mam ten sam problem nie wiem już co robić.
     
  11. ///Adeq

    ///Adeq ..::Master::..

    Dołączył:
    15.01.2011
    wiadomości:
    371
    Otrzymane lajki:
    0
    2.3 czyli ROM customowy
    po jego wgraniu w recovery powinieneś zrobić pełny wipe
    wszelakie backupy ROMów też rób bezpośrednio przez recovery

    używałeś kiedykolwiek programu RootExplorer?
     

Poleć tę stronę