Jak podłączyć głośniki od kina dom. do kompa? -
28.02.10, 21:32
Witam, mam problem: chciałbym podłączyć głośniki 5:1 do kompa ale nie wiem jak...
Każdy głośnik i subwoofer mają po dwa kabelki Wie może ktoś jak to przerobić albo co trzeba kupić żeby dobrze działało?
Komórka: Sagem MX1twim --->Sony Ericsson K310i@W200i ---> Sony Ericsson K800i+2GB SanDisk
jeżeli to jest kino domowe to masz połaczenie aux i tak jest najlepiej a jezeli nie jest to kino domowe tylko same głośniki to proponuje zaopatrzyc sie w jakiś wzmacniacz i podłączyć do niego te głośniki a potem wzmacniacz do kompa i powinno grać i buczeć
kolego wyzej dobrze radzi podaj parametry glosnikow no i czy subufer masz aktywny czy zwykla pukawka 15 watowa.domyslam sie ze jest to system 5.1 ale podaj parametry
To tak system głośników jest 5:1 DVD od nich nie posiadam ponieważ niestety się spaliło... Firmy głośników nie mogę określić bo nigdzie nie mogę znaleźć papierów od tego kina a na głośnikach nie ma napisane
Komórka: Sagem MX1twim --->Sony Ericsson K310i@W200i ---> Sony Ericsson K800i+2GB SanDisk